Kizárás

Ezzel a funkcióval orvos naptárban időszakos rendelési szünet iktatható be. Itt tudja beállítani a munkaszüneti napokat, vagy egyéb rendelésből kivenni kívánt időszakokat.

Kizárási okok rögzítése

Az Intézmény beállításánál rögzíteni kell a kizárási okokat szabadon választható szín jelöléssel.

Orvosok menüben található a Kizárások erre kattintva látható a már beállított kizárások listája. Új kizárás rögzítése esetén kattintson az Új kizárás gombra. Adja meg a kizárási időszak kezdetét és végét dátum és óra perc meghatározásával. A perc beírásánál öttel osztható számot adjon meg. Legördülő menüből válassza ki a kizárás okát, megjegyzés opcionálisan írható, válassza ki azt vagy azokat az orvosokat, akik rendelési idejében a kizárást beállítani kívánja. Amennyiben minden orvosra vonatkozik a beállítás az orvosok neve után találja a Mindegyik feliratot, arra kattintva minden orvos előjegyzésében kizárja az időpont foglalhatóságot. Rendszeresen ismétlődő kizárások is megadhatók egy beállítással, legördülő menüből ki tudja választani az ismétlődés rendszerességét. Ha időszakos az ismétlődés, dátum szerint meg tudja határozni a rendszeresség végét. Paraméterek beállítása végén a Mentés gombra kattintva a beállítás rögzül a kizárások listájában és az orvos naptárában is.

Kizárás törlése

A kizárások listájában a törölni kívánt kizárás sor elején négyzetbe kattintva pipája ki és Kijelöltek törlése gombra kattintva eltávolítja a kizárást, jövőbeni időszak esetén az érintett előjegyzésben ismételten foglalhatóvá válnak az időpontok.

Kizárás szerkesztése

Áttekintő nézetben is lehet szerkeszteni a kizárásokat a megfelelő jogosultsággal. A kizárt időszakra kattintva felugrik az ablak, itt megadható a változás és a Mentés gombra kattintva módosulnak az adatok a kizárások listájában, orvos naptárában.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom