fbpx

Intézmények

Ebben a menüpontban kezelheti az összes Önhöz tartozó intézményt. Szerkesztheti, megtekintheti a már meglévőket, vagy adhat hozzá újat.

Új intézmény hozzáadása

Az Intézmények menüpontban minden olyan Intézmény rögzítésre kerül, ami jogosultságához tartozik.  Intézmény hozzáadása gombra kattintva hozzáadhat egy új intézményt a rendszerhez.

Szerződő adatai

Új Intézmény rögzítése esetén a cégadatok, kapcsolattartói adatok megadására van szükség. Mentés után ezek a Szerződő adatai már nem szerkeszthetők. Abban az esetben törölni kell és új Intézményként felvinni. Láthatja az intézmény nevét, a hozzá tartozó egyedi azonosítót, a Medio illetve a Premium ÁSZF állapotát. A Cégnév megadásánál választhat a meglévők közül, vagy hozzáadhat egy új szerződőt a rendszerhez a Hozzáadás gombra kattintva. Új cég hozzáadásánál kapcsolattartó adatira és a cégadatok kitöltésére lesz szükség a Tovább gombra kattintva rögzülnek az adatok. A Fájl kiválasztása gombra kattintva feltöltheti a cég Saját ÁSZF-ét vagy Adatvédelmi nyilatkozatát.

Intézmény (telephely)

Amennyiben egy céghez több Intézmény vagy telephely tartozik, minden telephelyet külön-külön kell rögzíteni. Bemutatkozó szöveget magyar és angol nyelven is megadhatja. Központi e-mail címről küldi ki a rendszer a visszaigazoló e-maleket.

Foglalás beállításai

Különböző felületeken rögzített foglalásokhoz ki jelölje ki a kötelezően kitöltendő adatokat. Online páciens időpontfoglaló felületen a kötelezően megaadandó adatokat tudja beállítani, a szükséges adat előtti négyzetbe kattintva. Belső foglalás esetén is megadhatja a kötelezően kitöltendő adatokat. Valamint állítsa be, hogy egészségportálok vagy partner intézmények hozzáférhetnek-e az időpontfoglaló felülethez. Adja meg, hogy automatikus számlázás megtörténje-e az időpontfoglaláskor fizetett díjak esetében. Ebben az esetben a számlázó program összekötéséhez szükséges adatokat is adja meg.

Megjelenés

Töltsön fel fotót, logót az intézményről, illetve állítsa be a használatos színeket.

Kizárási okok kezelése

Itt lehet felvenni az előjegyzéshez szükséges kizárási okokat, különböző színhasználat is megadható. A már felvett kizárások szerkeszthetőek, törölhetőek.

Kereső beállítások

Adja meg a google kereső beállításokat.

Egyéb információk

Itt adhat meg egyéb információkat az intézményről. A gombokra kattintva, megadhatja angolul és magyarul is az adatokat. A kurzort a mező neve melleti kérdőjelen tartva pedig segítséget kaphat az adott mező kitöltéséhez. Az egészségpénztár neve előtti négyzetbe kattintva ki tudja pipálni azokat, akikkel szerződésben áll az Intézmény. Itt lehet felvenni további státusz lehetőségeket, különböző színhasználat is választható. A mezőbe írja be az új státusz megnevezését, mellette válassza ki a megfelelő színt és a Hozzáad gombra kattintva rögzítheti a rendszerben.

Minden megadott vagy szerkesztett adat után a Mentés gombra kattintani kell, így rögzíti a változásokat a rendszerben.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom