fbpx

Orvos naptárak

Az Orvos naptárak menüpontban tudja beállítani a szakemberek állandó vagy rendkívüli rendelési idejét, vagy a kettő kombinációját. Rendelési időszakok tagolhatóak napon belül is, illetve rendelő kiválasztására is van lehetőség.

Rendelési idő beállítása

Az Orvos naptárakra kattintva az orvosok listája válik láthatóvá. Időpontok szerkesztésére majd a Naptár beállítására kattintva éri el a Rendelés hozzáadása felületet. Az Általános heti nézetben állandó, rendszeres rendelési időt tud beállítani, heti vagy kétheti rendszerességgel.

Kapcsolja be azokat a napokat, amelyekre rendelési időt kíván beállítani, adja meg a pontos időtartamot. Egy-egy időtartamhoz vizsgálatot is tud választani, a Minden vizsgálatra kattintva mutatja a orvos összes felvett vizsgálatát. Majd a rendelőt is meg tudja adni. Ha napon belül több részre kívánja felosztani a rendelési időt a +Rendelési időre kattintva tudja megtenni.

Ha az orvosnak nincs állandó rendelési ideje vagy az állandó mellé plusz rendkívüli rendelési időt szeretne beállítani a Napi nézetre kattintva átáll a rendszer naptári napokra, így konkrét dátumokat látva tudja beállítani a szükséges időszakokat.

Minden időpontot állítson be majd a Mentés gombra kattintva mentse a rendszerbe a beállításokat.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom