fbpx

Betegbehívó rendszer

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

A medio rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a páciensek érkeztetését egy korszerű beléptetési folyamat kövesse, ezzel leegyszerűsítve az adminisztrációs feladatokat, és azok időigényét.

A Medio által létrehozott Betegbehívó rendszer funkcionálisan hasonlít a piacon jelenlévő betegbehívókhoz, nagy előnye azonban, hogy a Medio rendszer integrált részét képezi, ezzel biztosítva az érkeztetési adatok hozzákapcsolását a pácienskartonhoz.


Beléptető konfigurálása

Rendelő hozzáadása, és orvosok rendelőhöz való hozzárendelése

Annak érdekében, hogy a rendszer meg tudja állapítani, hogy melyik rendelőbe kell küldeni a pácienst, szükséges az orvos napi rendelési idejéhez hozzárendelni a megfelelő rendelőt.

Ehhez első körben rendelőket kell hozzáadni az intézményhez. Ezt a Rendelők menüponton lehet elérni.

Ezt követően állítjuk be az orvos naptárban a rendelési időhöz a rendelő nevét/számát. Ez az Orvosok -> Orvos naptárak menüponton található.

Megjelenítő eszköz, és slider hozzáadása

A betegbehívó rendszerhez igény szerint több eszköz is hozzáadható. 

A megjelenítéshez képek és videók is csatolhatóak, így akár reklámfelületnek is használható, ahol a klinika, saját tartalmait jelenítheti meg (Események, havi promóciók).Az eszköz hozzáadása a Betegirányítás menüponton érhető el.

A létrehozás során testre tudjuk szabni, hogy melyik rendelőhöz legyen kapcsolva, illetve az adott eszköz alapvető megjelenítésének módját, ami alatt az alapvető színt, érkeztetés hangját, vagy az intézmény logó megjelenését kell érteni.

Ezen felül slider-t a következőképpen adjuk hozzá az eszközhöz:

Egy slider-t több eszközhöz is be lehet állítani, illetve egy eszközhöz több slider is tartozhat, mely esetén az eszköz létrehozása során beállított slider sebességtől függően egymás után bejátszásra kerülnek.

Fontos: A slider-t minden esetben aktiválni kell, ha szeretnénk alkalmazni az adott eszközön/eszközökön. Szükség esetén ugyanitt deaktiválható.

Betegbehívó megjelenítése

A betegbehívó képernyő számára van egy dedikált webes felület, amely egy böngésző segítségével betölthető a betegbehívó kijelzőn. Ez a link a Megjelenítő eszközök pont alatt található.

Minden megjelenítő eszköznek van egy saját eszköz azonosítója. Ennek az azonosítónak a megadásával állíthatjuk be, hogy melyik konfigurációt szeretnénk megjeleníteni az adott eszközön.

FONTOS: Abban az esetben, ha ki kell jelentkezni ebből a konfigurációból, a Behívó oldalon a Dátumot hosszan lenyomva visszakerülünk a bejelentkező oldalra, ahol más azonosító megadásával más behívót jeleníthetünk meg.

Behívás menete

Alapvetően a beléptetés kétféleképpen kivitelezhető. Az egyik módja az orvos általi behívás, ami az orvos saját profilján keresztül eszközölhető, a másik pedig a recepciós által kivitelezhető, az érkeztetést követően.

Behívás recepciós által

A recepciós az érkeztetést követően a foglalási kártyán tudja a pácienst behívni, a behívást követően pár másodpercenként újrahívni, illetve adott esetben a behívó felületről letörölni (lezárni).

Behívás orvos által:

Az orvos a saját felhasználói fiókjába bejelentkezve látja a megérkezett betegeket, ahonnan a kiválasztott beteg egy kattintással behívható. Kis idő elteltével lehetőség van az újrahívásra, illetve a vizsgálatot követően a vizsgálat lezárására, amely eltávolítja a páciens behívó azonosítóját a behívóképernyőről.


SEGÍTSÉG

Ha bármilyen kérdése merülne fel az új funkcióval kapcsolatban kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségen: Ügyfélszolgálati űrlap megnyitása

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom