Statisztika modul

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Ebben a menüpontban tudja megtekinteni az összes foglalást, ami az intézménybe történt, függetlenül attól, hogy online, recepciós felületről vagy forgalmi csatornától érkezett a páciens. 


STATISZTIKA

A statisztika menüben bármikor visszanézheti foglalásait, tájékozódhat adott foglalással kapcsolatban mindenről, amit a páciens megadott. 

Tipp: Recepciós, Call Centeres munkatársaknak adjon hozzáférést a statisztika modulhoz, hiszen, innen tudnak tájékozódni a foglalás státuszról, lemondás idejéről stb.

Többféleképpen tudja lekérni a statisztikát:

  • Foglalás időpontja,
  • Lefoglalt időpont szerint.

Szükítheti 

  • Összes tranzakció, 
  • Partnerek által küldött tranzakciók szerint.

Ennek megfelelően szükséges az időszak beállítása. 

Amennyiben több intézménye van, itt eldöntheti, hogy az aktuálisan kiválasztott intézmény statisztikáját szeretné vagy az összes, Önhöz rendelt intézmény statisztikáját szeretné megtekinteni.

Az “Oszlopok”-ra kattintva, kiválaszthatja, hogy milyen statisztikai adatokat jelenítsen meg, illetve letöltheti ezeket a feltüntetett formátumokban (CSV, Excel). Az “Oszlopok: mind” menüponttal pedig a táblázat összes oszlopát jelenítheti meg. A “Keresés” mező kitöltésével szükíthet bármelyik oszlop adatai szerint. A sárga sorok a törölt illetve módosított foglalásokat jelzik.

Az eredményeket vizualizálhatja a “Grafikon nézet” kiválasztásával.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom