fbpx

Áttekintő naptár

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Itt láthatóak napi felbontásban a kiválasztott orvosokhoz és szakterületekhez tartozó időpontok, akár visszamenőleg is.


NAPTÁR KEZELÉSE

A “Frissítés” gombra kattintva frissül a naptár, azaz ha időközben megváltozik egy orvos naptára, a frissítés gombbal bekerül az áttekintő naptárba is.

A nyilakkal változtathatja, hogy melyik napot látja a naptárban.

A “MA” gombra kattintva a mai napra navigálja Önt a naptár.

A Dátum ikonra kattintva megjelenik egy felugró naptár, ahol nem csak napokkal tud előre/hátra haladni, hanem akár egy évre előre is megnézheti a naptár állapotát.



Az orvos neve alatti “Megjegyzés” gombra kattintva írhat egy megjegyzést az orvoshoz az adott napra, ha van már megjegyzés, a szöveg pirosra változik, újra rákattintva elolvashatja/módosíthatja a megjegyzést.

Ha a naptáron belül, egy orvos alatt üres, fehér téglalapba kattint, (foglalható, nem múltbéli időpontnál) a vizsgálat kiválasztása után időpontot kell választania. A kiválasztott vizsgálatok után az orvosok nevei fölött megjelennek az időpontok, majd a “Foglalás megkezdése” gombra kattintva elkezdheti a foglalást az időpontokra



Ha egy nem elérhető, szürke mezőbe kattint, foglalható (nem múltbéli) időpontnál, a vizsgálat és a vizsgálat kezdetének megadása után VIP foglalást vihet végbe. Itt oda kell figyelni, hogy olyan időpontot adjon meg, ahol a percek 0-ra vagy 5-re végződnek! (Pl. 11:05, 11:15, 11:50, stb.)



Ha egy kifoglalt időpontra kattint, foglalhat rá vizsgálatot, vagy kitörölheti a kifoglalást.

Ha egy már foglalt időpontba kattint, megjelenik a “Foglalás Részletei” ablak.


Beállítások

A “Beállítások” gombra kattintva az alábbi ablak jelenik meg:

Itt az “Összes orvos megjelenítése” és az “Összes orvos elrejtése” gombokkal egyszerre megtudja jeleníteni vagy el tudja rejteni az összes orvost a naptárban.



Ha egyesével szeretné eltüntetni, megjeleníteni őket, akkor kattintson a nevükre, vagy a nevük mellet lévő jelölő négyzetbe.

Az orvosok között tud keresni a “Keresés név alapján” alatt lévő kereső mezőben.

A találatokat szűkítheti ellátás típus (felnőtt/gyermek gyógyászat) valamint szakterület alapján is.

Ha el akarja menteni az aktuális naptár beállításokat, kattintson az “Aktív szűrők és orvosok mentése” gombra, így ha kilép a menüből, akkor is megmaradnak a beállításai.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom