fbpx

Orvos profilok

Általános információ

Ebben a menüpontban rögzíthet új, vagy szerkesztheti a már meglévő orvos profilját.

Orvos profil oldal megnyitása

Új orvos hozzáadása

  1. Kattintson az oldal tetején található, új orvos hozzáadása gombra.
asdasdasdasd

Keressen rá az orvos pecsétszámára.

  1. Új orvos hozzáadására kell kattintani. Kamarai pecsétszám beírása után a Keresés gombra kell kattintani. Név szerint is lehet keresni, akkor a Nem rendelkezik pecsétszámmal előtt a négyzetbe kattintva ki kell pipálni és ez után a Keresés gombra kattintani. Amennyiben a keresett orvos szerepel már a Medio rendszerben megjeleníti a rendszer és a Hozzáadás gombra kell kattintani. Ha nem szerepel a rendszerben Új orvos felvitele gombra kell kattintani.

Kapcsolati adatok

Első lépésként kiválaszthatja az orvos titulusát: Dr. , Prof. , Prof. Dr. vagy maradhat üresen is, majd az orvos személyes adatait adja meg.

Profilon megjelenő adatok

Fájl kiválasztása gombra kattintva feltölthet egy képet az orvosnak. Amelyik résznél ez az ikon található: ,ott a megfelelő ikon kiválasztásával külön adatokat vihet be magyarul és angolul is. Ez azt jelenti, hogy például a magyar nyelvű oldalon a magyar, az angol nyelvű oldalon az angol bemutatkozó szöveg fog megjelenni. Beszélt nyelveknél legördülő menüből válassza ki, mely nyelveken tudja ellátni az orvos vizsgálatokat. Az Értesítési nyelvnél válassza ki, hogy ha az orvos értesítést kap a Medio rendszeren keresztül, azt milyen nyelven kapja.

Orvoshoz rendelt intézmények

Legördülő menüből kattintson rá az Intézmény nevére.

A Mentés gombra kattintva rögzíti az orvos adatait a rendszerben.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom