Foglalás részletei

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A foglalás részletei felületen lehetősége nyílik az adatokat ellenőrzésére, páciens szerkesztésére valamint a foglalás módosítására.  


FOGLALÁS RÉSZLETEI

Ha egy már foglalt időpontra kattint, megtekintheti a foglalás részleteit, az alábbi módon:Az “Újraküldés” gombra kattintva újra elküldheti a páciensnek a visszaigazoló e-mailt.

A “Páciens szerkesztése” gombra kattintva szerkesztheti a páciens adatait.

A Foglalás adatainál beállíthatja a foglalás státuszát.

A Foglalási státuszokat az “Intézmények” menüpontban szerkesztheti az adott intézménynél, az “Egyéb információk (opcionális)” blokkban.Az időpontot a “Lemondás” gombra kattintva lemondhatja. A gomb lenyomására a következő ablak fogadja, ezen kell Önnek a lemondási indokok közül választania, valamint arról döntenie, hogy a páciens kapjon-e értesítést a lemondásról. “Módosítás” gomb lenyomása után, választhat a szabad időpontok közül. Az egyik időpontra kattintva eldöntheti, hogy a páciens kapjon-e értesítést az időpont módosításáról, vagy visszaléphet a mégsem gomb lenyomásával.“VIP foglalás” gombra kattintva vizsgálat kiválasztásával foglalhat a már lefoglalt időpontra.A módosításait a “Mentés” gomb lenyomásával mentheti el. 

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom