fbpx

Áttekintő naptár

Itt láthatóak napi felbontásban a kiválasztott orvosokhoz és szakterületekhez tartozó időpontok, akár visszamenőleg is.

Áttekintő naptár beállítása

A Beállítások gombra kattintva láthatóvá válik a beállítást segítő felület. Az Összes orvos megjelenítése gombra kattintva minden orvos előjegyzése megjelenik a naptár felület azon napján, amikor előjegyzése nyitva van. Az Összes orvos elrejtése gombokkal kattintva minden orvos neve előtt üressé válik a négyzet. Pipálja ki azok előtt az orvosok előtt a négyzetet, amely előjegyzéseket látni szeretné. Majd a jobb oldalon kattintson az Aktiv beállítások mentése  majd a Frissítés gombra. Így ha kilép a menüből, akkor is megmaradnak a beállításai. Az orvosok között tud keresni a Keresés név alapján alatt lévő kereső mezőben. A találatokat szűkítheti ellátás típus (felnőtt/gyermek gyógyászat) valamint szakterület alapján is. Megjelenítési beállítások alatt állíthatja be, hogy a foglalási forrásokat mutassa-e a felületen. Az aktív beállítások mentése és Frissítés után ismét a Beállítások gombra kattintva eltűnik a beállítási felület és csak az áttekintő nézet látszik.

Áttekintő naptár kezelése

A Frissítés gombra kattintva frissül a naptár, azaz ha időközben megváltozik egy orvos naptára, a frissítés gombbal bekerül az áttekintő naptárba is. A nyilakkal változtathatja, hogy melyik napot látja a naptárban. A MA gombra kattintva a mai napra navigálja Önt a naptár. A Dátum ikonra kattintva megjelenik egy felugró naptár, ahol nem csak napokkal tud előre/hátra haladni, hanem akár egy évre előre is megnézheti a naptár állapotát. Ha egy már foglalt időpontba kattint, megjelenik a Foglalás részletei ablak. Lefoglalt időpontok jobb alsó sarkában látható ikonok a foglalás forrására ad információt. Zöld ikon mutatja az online páciens oldali foglalást. Kék ikon a recepciós/ügyfélszolgálati foglalást jelzi.

Az orvos neve alatti  Megjegyzés gombra kattintva írhat egy megjegyzést az orvoshoz az adott napra, ha van már megjegyzés, a kiírás piros Megjegyzés!-re változik, újra rákattintva elolvashatja/módosíthatja a megjegyzést.

Ha a naptáron belül, egy orvos alatt üres, fehér téglalapba kattint, (foglalható, nem múltbéli időpontnál) a vizsgálat kiválasztása után időpontot kell választania. A kiválasztott vizsgálatok után az orvosok nevei fölött megjelennek az időpontok, majd a Foglalás megkezdése gombra kattintva elkezdheti a foglalást az időpontokra. Ha egy nem elérhető, szürke mezőbe kattint, foglalható (nem múltbéli) időpontnál, a vizsgálat és a vizsgálat kezdetének megadása után VIP foglalást vihet végbe. Itt olyan időpontot adjon meg, ahol a percek 0-ra vagy 5-re végződnek! (Pl. 11:05, 11:15, 11:50, stb.). A kék Időpont rögzítése gombra kattintva rögzíti az időpontot az előjegyzésben.

Kifoglalt időpontok szürkén látszanak a kifoglalás megnevezésével. Kifoglalt időpontra indíthat foglalást vagy törölheti a kifoglalást.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom