Medio Digitális Klinika

Okosabban, gyorsabban, automatizáltan

Tökéletesre finomított ügyfélkezelés!

Mit tegyek a koronavírus járvány után hirtelen fejlődő magyar magánegészségügyben, ha szeretném átlátni és összekapcsolni az informatikai folyamatokat?

Hogyan tudom a legtöbbet adni úgy a magánegészségügyi ügyfeleimnek, hogy ők a legjobban érezzék magukat, mi pedig a legjobbat nyújtsuk?

Hogyan automatizáljam a meglévő folyamataimat és valósítsam meg az új ötleteimet?

A magánklinikák vezetői és munkatársai számára a válasz egyértelmű: Medio Digitális Klinika.

Több mint 200 magánegészségügyi Partnerünkkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy tevékenységük okosabbá, gyorsabbá és automatizálttá: HATÉKONYABBÁ váljon.

0
Csatlakozott orvos
0
Sikeres időpontfoglalás
0
Lefolytatott videó konzultáció

Milyen funkciókkal segít Önnek a digitális klinika?

Online időpontfoglalás

Betegút management

Telemedicina

Vezetői információs rendszer

Mobil applikáció

Partner integráció

Partnereink

Elképesztő sebességgel tudnak reagálni az igényeinkre. Nagyon meg vagyunk elégedve a MEDIO-val
Dr. Madácsy László
Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum
Hatalmas segítség volt az online időpontfoglalás bevezetése. A Medio csapata nagyon jó rendszert rakott össze.
Fábián Kálmán
Emineo Magánkórház
A Medio jól átgondolt rendszer, mely nagy segítség volt az online ellátásszervezés kialakításában.
Dr. Váradi Péter
Prémium Egészségpénztár

Medio Digitális Klinika

1

Diszkréció

A legfontosabb jellemzőnk: minden titkot megtartunk, mert csak így lehetünk Partnereink felé hitelesek, mert tudjuk: Partnereink csak így lehetnek sikeresek.

2

Gyors és mélyreható konzultáció és igényfelmérés

Az Ön magánklinikája által használt informatikai rendszerek és folyamatok felmérése, azon együttműködési lehetőségeinek áttekintése, folyamatfejlesztés lehetősége.

3

Integrációs és bevezetési ajánlat

Igényeire és klinikájára szabott, teljes körű integrációs és bevezetési ajánlatot állítunk össze Önnek.

4

Szerződéskötés

Együttműködési megállapodásunk aláírása, természetesen online támogatással.

5

Bevezetés

Az integrációs folyamat bevezetési tervben leírt és ütemezett megvalósítása, a weboldal, call center megoldás, medikai rendszer és egyéb rendszerek összekapcsolása, integrációja, a Vezetői Információs Rendszer beállítása.

6

Oktatás

A Medio Digitális Klinika bevezetése általában segít újragondolni a működő folyamatokat, így a bevezetés szerves része a klinika dolgozóinak szóló, részletekbe menő oktatás is. Tapasztalataink szerint ez azért nem jelent nagy időbefektetést, mert a Medio Digitális Klinikát egyszerűbb kezelni, mint bármelyik közösségi oldalt.

6

Go Live

A Medio Digitális Klinika aktiválását követően munkatársai naponta több órát tudnak az adminisztrációs feladatok ellátásából megspórolni. A folyamatok összekapcsolódtak, automatizáltak, és a menedzsment tagok – így Ön is – minden fontos adatra és információra rálátnak. Természetesen a rendszer működésével kapcsolatban partnerkapcsolati kollégáink Ügyfélszolgálatunkon folyamatosan rendelkezésre állnak!

Az alábbi kérdéseket
biztosan fel fogja tenni

Az új ügyfeleink által feltett gyakori kérdések:

A Medio Digitális Klinika rendszere összekapcsolható bármelyik meglévő medikai informatikai rendszerrel. Így az illesztést követően a szabad vizsgálati időpontokat az Ön medikai rendszere adja és a foglalások is oda kerülnek vissza – ám munkatársainak csak egyetlen rendszert: a Medio Digitális Klinikát kell használnia.

A Medio Digitális Klinika használata az Önök részéről semmilyen informatikai fejlesztést nem igényel. A telepítést és az Ön igényei szerint meghatározott beállításokat saját informatikai csapatunk díjmentesen elvégzi.

A szerződéskötést követően mi beállítjuk a rendszert, Önnek csak egyetlen feladata van: saját weboldalán el kell helyezni a foglalási linket vagy beépíteni saját oldalunk – és a Medio Digitális Klinika használatra kész!

A beüzemelést követően kollégáink elvégeznek egy minden részletre kiterjedő teszt folyamatot, majd rendszer bemutatót tartanak, hogy Ön és munkatársai magabiztosan tudják használni a Medio Digitális Klinikát
Igen, a Medio Digitális Klinika medikai rendszer kapcsolat nélkül is használható. A különbség csupán annyi, hogy ez esetben mi biztosítjuk a szabad időpontok beállítására alkalmas naptárt.

A teljes folyamat legfeljebb 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Telemedicina megoldásunk a Medio Digitális Klinika központi elemeként működik. Így Önnek elegendő a vizsgálatokhoz hozzáadni egy új videókonzultációs szolgáltatást, és az Ügyfelei számára azonnal foglalhatóvá válik. A Medio Digitális Klinika ezt felismeri, és ennek megfelelően irányítja a foglalási és fizetési folyamatot.

Online időpontfoglalás

Online fizetés

Labor modul

Recepciós modul

Ügyfélmenedzsment és betegirányítás

Értesítések

Érkeztetés és betegirányítás

Dokumentum kezelés

Készen áll
Medio Digitális Klinikára?

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és kollégánk hamarosan felkeresi Önt!