Partner modul használata

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A Medio rendszer Partner modulja lehetőséget biztosít az Intézménynek/Klinikának, hogy partnereket vonjanak be, akik a számukra engedélyezett szolgáltatásokra foglalásokat kezdeményezhetnek.

A Partner lehet egy másik egészségügyi szolgáltató, egyéni orvos, kiszervezett call center.

FONTOS: A Partnernek minden esetben jogi személynek kell lennie. A hozzáadott partner a Medio rendszer ÁSZF-nek elfogadása után tetszőleges számú felhasználót adhat a rendszerhez, akik foglalásokat indíthatnak. 


PARTNER HOZZÁADÁSA

Új partner hozzáadása

A Medio rendszer adminisztrációs felületén válassza ki az “Adminisztráció /  Partnerek” menüpontot. 

Ide érkezik:

Nyomja meg az “Új partner hozzáadása” gombot és töltse ki a szükséges adatokat és nyomja meg a Mentés” gombot .

Fontos beállítások
 1. Partner adatai: Ön minden esetben egy jogi személyt ad hozzá partnerként és annak kapcsolattartóját. A megadott kapcsolattartási adatokra küldjük ki az értesítést a partner hozzáadásról.
  • Amennyiben a hozzáadni kívánt partner már szerződésben áll a Medio-val, akkor értesítést kap a felkérésről, melyet elfogadnia szükséges. 
 2. Az intézmények kiválasztása: Amennyiben több telephelye / intézménye van válassza ki, hogy melyikhez kíván hozzáférést adni a partnernek. 
 3. Kér-e jutalék elszámolási statisztikát: Amennyiben a Partner és az Ön intézménye között van jutalék megállapítás, akkor kapcsolja IGEN-re és írja be a megállapodott jutalék %-ot. Ebben az esetben a rendszer a statisztikában automatikusan kiszámolja a forgalmi jutalékot, így a Partnerrel egyszerűbb lesz az elszámolásuk.
 4. Hol fizet a páciens:  Itt be tudja állítani, hogy a Páciens a partnerénél fizet vagy Önnél. Amennyiben azt állítja be, hogy a Partnernél fizet, akkor a partnertől érkező foglalások fizetési státusza ez lesz: “Partnernél fizetve”, ellenkező esetben a szokásos módon jelenik meg a fizetés státusza.
 5. Láthat páciens adatot: Amennyiben ezt IGEN-re állítja, akkor a partner a foglalás során a foglalási modulban kereshet az Önhöz már korábban, a saját rendszerén keresztül már foglalt páciensek adatai között. Így gyorsabb és egyszerűbb lesz a foglalás. Ellenkező esetben nem lát páciens adatot, minden foglalásnál azokat felvenni szükséges. FONTOS, hogy a partner nem tud páciens adatot letölteni, csak a foglalás során kiválaszthatja az adott pácienst. 

Amikor egy partnert hozzáadott, a partner megadott kapcsolattartójának értesítést küldünk

Ha a partner még nem regisztrált a Medio rendszerbe úgy szükséges a Medio ÁSZF elfogadása. Ezt követően beléphet és tud felhasználókat hozzáadni, akik a foglalásokat kezelhetik. 

Amennyiben a hozzáadott partner már rendelkezik Medio szerződéssel, úgy értesítjük a partner hozzáadásról.

Módosítás / törlés

Amikor felvitt egy partnert ezt a képernyőt látja: 

–» Ezen a felületen lehetősége van eltávolítani a partnert, vagy módosítani a beállításokon. 

Szolgáltatások engedélyezése

Annak érdekében, hogy a partner foglalni tudjon szükséges beállítani, hogy milyen szolgáltatásokhoz férhet hozzá. 

 1. Válassza ki a “Beállítások / Forgalmi csatornák” menüpontot:

Az utolsó oszlopba bekerül a partner cég. 

 1. Nyomja meg a “Szerkesztés” gombot
 2. Pipálja be a partner oszlopában azokat a vizsgálatokat, amikre a partner foglalhat. 
 3. Nyomja meg a “Mentés” gombot

Innentől kezdve a hozzáadott Partner tud foglalni az engedélyezett szolgáltatásokra. 

Statisztika

A partnerek által küldött páciensek a statisztikában is megjelennek. A statisztikában a Foglalás Forrása részben látja, hogy melyik partnere küldte be az adott pácienst. 

Lehetősége van csak a partnerek által küldött forgalomra is statisztikát lekérni, ehhez válassza a „Partnerek által küldött tranzakciók” opciót. Ekkor a rendszer csak a partnerek által küldött foglalásokra szűri a statisztikát. 


FOGLALÁS PARTNERKÉNT

Ez a rész azt mutatja be, hogy mit lát és hogyan foglalhat a hozzáadott partner. 

Amikor a regisztrációja elkészült a Medio-ban, lehetősége van Partnerhez foglalni. Azonban ezelőtt megadhat felhasználókat is, akik szintén foglalhatnak. 

Bejelentkezés

Nyissa meg a következő oldalt a belépéshez: LINK

Írja be az emailt majd a jelszót, első belépésnél a rendszer generál egy jelszót amit emailben el is küld, ez belépés után módosítható.

Recepciós / foglaló hozzáadása

Válassza az „Adminisztráció / Admin felhasználók” menüpontot. Itt tud új felhasználókat hozzáadni a rendszerhez.

A Szerepkörökre kattintva látja, hogy az egyes felhasználók mihez férhetnek hozzá. E szerint adjon jogosultságot az adott felhasználóknak.

FONTOS: Ha azt szeretné, hogy az adott felhasználó tudjon a partnerhez foglalni, úgy a „Foglalhat partner intézményből” jogosultságot állítsa IGEN-re.

Amikor egy új felhasználót hozzáadott, őt emailben értesítjük. Csatlakozást követően pedig a megfelelő jogosultság szerint fér hozzá a rendszerhez és tud foglalásokat kezdeményezni.

Foglalás Partnerhez

Foglaláshoz válassza ki a “Partnerhez foglalás” menüpontot.

Alapesetben az összes intézmény ki van választva. Így látja az összes partnerének összes orvosát és szolgáltatását, amit Önnek a partner engedélyezett.

 • Az intézmény választóval tud egyes partnerek szolgáltatásaira szűkíteni és ki tudja választani az adott orvost és szolgáltatást. 

Amikor ezt megtette, nyomja meg a “Naptárak megjelenítése” gombot, hogy a naptár betöltődjön.

Ezen a képernyőn választhat szabad időpontot az orvoshoz, illetve kezelheti az Ön által foglalt időpontokat, melyet pirossal jelez a rendszer. 

A foglalt időpontra kattintva a foglalást módosíthatja, vagy törölheti:

Statisztika

Ellenőrizheti a Partneréhez küldött foglalásokat a „Kimutatások / Partnerhez küldési statisztika” menüpont alatt.

Válassza ki az időszakot és láthatja a foglalt időpontokat és a foglalások részleteit.

Itt lehetősége van az időpontot lemondani is.


SEGÍTSÉG

Ha bármilyen kérdése merülne fel az új funkcióval kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségen: Ügyfélszolgálati űrlap megnyitása

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom