fbpx

Google Play fejlesztői fiók regisztrálása

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Ez a cikk azt ismerteti, hogyan hozhatod létre és állíthatod be Play Console fejlesztői fiókodat. A fejlesztői fiók létrehozásához szükséges egy Google fiók. Ha fejlesztői fiókot hozol létre egy szervezet vagy üzleti vállalkozás számára, javasoljuk, hogy olyan Google-fiókot használj, amely a szervezeted e-mail-címét használja. A szervezeted webhelyéhez tartozó domainnel megegyező e-mail-cím használata csökkenti az elvégzendő ellenőrzések számát.


Hogyan regisztrálhatok fiókot?

Az alábbi lépéseket követve létrehozhatod és beállíthatod Play Console fejlesztői fiókodat, hogy elkezdhesd Android-alkalmazásaid közzétételét a Google Playen.

Play Console fejlesztői fiók regisztrálása

Google Play fejlesztői fiók létrehozásához 18 éven felülinek kell lenned.

  1. Google-fiókod használatával hozz létre Play Console fejlesztői fiókot.
  2. Amikor már rendelkezel fiókkal, a Play Console használatával teheted közzé és kezelheted az alkalmazásaidat.
A Fejlesztői terjesztési megállapodás elfogadása

A regisztrációs folyamat során át kell tekintened és el kell fogadnod a Google Play Fejlesztői terjesztési megállapodást.

A regisztrációs díj megfizetése

Az egyszeri, 25 USD összegű regisztrációs díjat a következő típusú hitel- vagy bankkártyákkal fizetheted ki.

  • MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (csak az Amerikai Egyesült Államokban)
  • Visa Electron (csak az Amerikai Egyesült Államokon kívül)

Megjegyzés: Előre fizetett kártyák nem használhatók. Az elfogadott kártyatípusok régiónként eltérőek lehetnek.

Fejlesztői fiók típusának kiválasztása

Válaszd ki a létrehozni kívánt fiók típusát. A Google Play kétféle fejlesztői fióktípust kínál: személyes és szervezeti.

Megjegyzés: a személyes fejlesztői fiókkal rendelkező fejlesztőknek meg kell felelniük bizonyos alkalmazástesztelési követelményeknek, mielőtt terjeszthetnék alkalmazásukat a Google Playen. További információ: „Megfelelés a tesztelési követelményeknek (Csak személyes fiókok)” bekezdés alatt.

A fejlesztői személyazonossági adatok igazolása

A Google Play folyamatosan arra törekszik, hogy biztonságos és megbízható platform legyen, ezért a Play Console fejlesztői fiók létrehozásakor el kell végezned az ezen az oldalon ismertetett ellenőrzéseket. Ez segít a fejlesztők jobb megismerésében, és abban, hogy megakadályozzák a rosszhiszeműen eljáró feleket a rosszindulatú programok terjesztésében. Az igazolásra vonatkozó követelmények az előző lépésben kiválasztott fióktípustól függően változnak.

További fiókadatokat a fiók létrehozása után adhatsz meg.

Megjegyzés: A Play fejlesztői fiókra vonatkozó kérésed feldolgozása során a hivatalos nevedre szóló és érvényes államilag kibocsátott igazolványra és hitelkártyára lehet szükség. A közölt adatok esetleges érvénytelensége nem ad lehetőséget a regisztrációs díj visszaigénylésére.

Megfelelés a tesztelési követelményeknek (Csak személyes fiókok)

A 2023. november 13. után létrehozott személyes fiókkal rendelkező fejlesztőknek meg kell felelniük bizonyos tesztelési követelményeknek, mielőtt közzétehetnék alkalmazásukat a Google Playen. Ebben a súgócikkben további információt találsz.


SEGÍTSÉG

Ha bármilyen kérdése merülne fel az új funkcióval kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségen: Ügyfélszolgálati űrlap megnyitása

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom