fbpx

Hogyan tehetem még hatékonyabbá a telefonos foglalásokat?

Bevezető

Nem működik elég hatékonyan a telefonon történő foglalások lebonyolítása? Nem elég gyors és sok problémát okoz a recepció számára a telefonos adatbekérés? Emberi érintés és innovatív technológia a megoldás.

A magyar magánklinikákat irányító szakemberek egyik legnagyobb dilemmája, hogy a páciensekkel való telefonos kapcsolattartás számtalan hiányossággal küzd. A telefonos foglalások megnehezítik a recepciósok munkáját.

Az adatok hosszadalmas egyeztetése bonyolult, illetve gyakran előfordul, hogy az adatok hibásan kerülnek rögzítésre. A megfelelő időpont kiválasztása több időt vehet igénybe, mellyel rengeteg hasznos időt veszíthetnek mind a páciensek, mind magánklinika munkatársai. Ezek a problémák az ügyfelek elégedetlenségét okozhatják.

A hiányosságok kezelése a Medio Digitális Klinika teljes megoldási csokrot állított össze.

Problémák

Nehéz és hosszadalmas adatbekérés

 • a probléma mélysége: A recepciósoknak időbe telik az összes szükséges információ kikérése a páciensektől, és ez késleltetheti a többi páciens foglalását is.
 • potenciális hibák: Az adatbekérés során elkövethető hibák zavarokat okozhatnak a későbbi foglalások során.

Gyakori rossz adatfelvétel

 • az adatminőség fontossága: A pontatlank pontatlansága komoly problémákat okozhatnak, például rosszul rögzítik az időpontokat vagy helyszíneket.

Hosszú ideig tart az optimális időpont megtalálása

 • időveszteség: Az optimális időpont megtalálása a páciens és a recepciós számára is időigényes lehet, ez pedig frusztráló a mindkét fél számára.

Sokáig tart a telefont kezelő munkatárs betanítása

 • képzés és betanítás: A telefonos foglalási folyamat készségszintű elsajátítása időbe telhet, és ez befolyásolhatja a recepció, a call center, és ezáltal a magánklinika általános hatékonyságát.

Nem lehet online fizettetni az ügyféllel

 • fizetési korlátok: A telefonos foglalások nem teszik lehetővé az azonnali online fizetést, ami tovább bonyolíthatja a folyamatot.

Megoldásaink

Megoldásaink segítségével jelentősen növelhető a telefonos foglalások hatékonysága. Az automatizált és integrált eszközök könnyítik a recepciósok munkáját, növelik a páciensek elégedettségét, és lehetővé teszik a foglalások gyors és pontos lebonyolítását.

Az egységes, technológia-vezérelt megközelítés révén a telefonos foglalás nemcsak hatékonyabbá válik, hanem a páciensek és a személyzet számára is kellemesebb élményt nyújt. Az idő- és erőforrás-megtakarítások pedig a teljes egészségügyi létesítmény működését javíthatják.

Daktela integráció

 • telefonszám azonosítás: Valós idejű telefonszám azonosítás a telefonos foglalások gyorsítása érdekében.
 • intelligens páciens ajánlás: Automatizált ajánlások a páciensek preferenciái alapján.

Legkorábbi szabad időpont megtalálása

 • gyorsított folyamat: Az egy kattintással történő megoldás időt takarít meg.

Előre felvett orvos, szakma és szolgáltatás felvitele

 • centralizált információ: A szükséges információk könnyen hozzáférhetőek, így a recepciósoknak nem kell mindent fejben tartaniuk.

Adminisztrátori segítség a bonyolultabb rendelésekhez

 • szakértői támogatás: Szakértői segítség az összetettebb foglalásokhoz.

Telefonos foglalás online fizettetése

 • kényelmes fizetési lehetőségek: Az online fizetés lehetősége a telefonos foglalásoknál egyszerűsíti a fizetési folyamatot.

Utólagos adatbekérés

 • páciensvezérelt adatkitöltés: A páciensek kiegészíthetik az információkat saját kényelmükben, tovább csökkentve a telefonos időigényt.

Cél: az egyensúly

A telefonos foglalások hatékonyságának növelése nem csupán technológiai fejlesztés kérdése. Az itt bemutatott megoldások egyensúlyt teremtenek az emberi érintés és az innovatív technológia között, melyek együttesen egy sokkal simább és hatékonyabb foglalási folyamatot eredményeznek.

A telefonos foglalások fejlesztése megmutatja Partnereinknek, hogyan lehet ötvözni az emberi tényezőt és a technológiát egy integrált, páciensbarát rendszerben. Az itt bemutatott megoldások egyszerre állnak a páciensek, a klinikai munkatársak és az üzleti stratégia szolgálatában.

Ami jön:
Folyamatosan teszteljük azokat a megoldásokat, melyek teljes egészében, emberi beavatkozás nélkül megoldják az ügyfélszolgálati feladatokat. A rendszer képes lesz kérdésekre válaszolni, pácienseket orientálni, időpontot foglalni, lemondásokat kezelni és üres helyeket feltölteni. A jövő elkezdődött, már csak idő kérdése.

Érdekli a funkció?

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, a megadott személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok.