Szűrőcsomag

Különböző vizsgálatokat lehet csomagba rendezni, csomagon belül az egyes vizsgálatok priorizálhatóak, módosíthatóak.

Szűrőcsomag beállítása

Vizsgálat szerkesztésénél a megjelenítési beállítás, Szűrőcsomagban foglalható igen-re kell állítani. Tömeges vizsgálat szerkesztésnél is be lehet állítani a kiválasztott vizsgálatok sor elején ki kell pipálni, Szerkesztés gombra kattintani és igen-re kell állítani.

Szűrőcsomag modul a Szűrőcsomagok menüpontban Új szűrőcsomag gombra kattintva tudja a csomagokat összeállítani. Intézmény kiválasztása után a szűrőcsomag nevét, csomag árát adhatjuk meg. Az admin segítséghez beírt szöveg a foglalási felületen olvashatják a munkatársak.

Szűrőcsomag elemek alatt a jobb oldalon listázza a rendszer a szűrőcsomagban foglalható szolgáltatásokat. A aktuális szűrőcsomagba tartozó vizsgálatokat válassza ki, megnevezésükre kattintva. Ezután a Lehetséges elemek ablakba át kell tenni a kiválasztott szolgáltatásokat oly módon, hogy a jobbra mutató kacsacsőrre kell kattintani. Ekkor a kiválasztott szolgáltatások megjelennek a bal oldali ablakban. Minden szolgáltatás neve mellett 1-es szám válik láthatóvá. A számok változtatásával a csomagon belüli vizsgálati prioritásokat tudja beállítani. Az a vizsgálat kapja a legutolsó prioritást, amely elvégzéséhez a korábbi szolgáltatások eredménye esetleg szükséges. Az időpontfoglalásnál ezen prioritások felülírhatóak lesznek egyes idények szerint. A Mentés gombra kattintva tudja rögzíteni a szűrőcsomag összeállítást.

Szűrőcsomagok módosítása

A szűrőcsomag megnevezése mellett a Részletek gombra kattintva a szűrőcsomagba tartozó vizsgálatokat és azok beállított prioritása tekinthető meg. Módosítás gombra kattintva változtatni lehet a szűrőcsomagba tartozó vizsgálatokon és vagy a vizsgálati prioritáson. A piros kuka gombra kattintva a teljes szűrőcsomag törölhető.

Szűrőcsomag foglalás

Szűrőcsomag kiválasztása után több változó megadható, a vizsgálatok mellet a Prioritás oszlopban változtatható, hogy az aktuális keresésnél melyik vizsgálat milyen prioritással szerepeljen az időpontok közül. Művelet oszlopban egy vizsgálat kivehető a csomagból. Új elem hozzáadása – további vizsgálat bevehető ebbe a foglalásba, ez az új elem felvétel csak az aktuális foglalásban jelenik meg, a rögzített csomag összetételén nem változtat. Beállítható az időintervallum az időpont kereséshez, megadható a szűrési feltételek közül egy napra és/vagy reggeli kezdéssel szűrje a rendszer az választható időpontokat. Keresés gombra kattintva a rendszer az összes variációt listázza, maximum 20 találatot, amelyek a kiválasztott szempontoknak megfelel. A rendszer az egyes összeállításnál kiírja a kezdő és utolsó vizsgálati időpontot, teljes vizsgálati és várakozási időt. Ha valamelyik időpontot változtatni szükséges annak a vizsgálatnak a sor végén található Módosítás gombra kattintva felajánlja a rendszer a szabad időpontokat. A megfelelő időpontokat tartalmazó csomaghoz rendelt Foglalás megkezdése gombra kell kattintani. Az összes vizsgálathoz egyszerre adhatjuk meg a páciens adatait a foglaláshoz, a foglalási felületen.

Időpontok kifoglalásra is kerülhetnek az Időpont kifoglalása gombra kattintva. Itt adható meg a kifoglalás megnevezése megjegyzés opcióval együtt. Kifoglalt szűrőcsomag időpontok lefoglalásához vagy törléséhez a Kifoglalások gombra kattintva listába rendezi a rendszer a kifoglalt szűrőcsomagokat. A Betöltés gombra kattintva lefoglalhatjuk páciens számára a szűrőcsomag vizsgálatait. A piros kuka gombra kattintva törölhetjük a szűrőcsomag kifoglalást az előjegyzésekből.

Foglalt időpontok

Áttekintő naptárban a szűrőcsomag részeként foglalt időpontokat színes, csíkos háttérrel,  a kifoglalt időpontokat szürke csíkos háttérrel  mutatja a rendszer.

Szűrőcsomagra érkező páciensek listáját a Szűrésre érkezők menüpontra kattintva érheti el, exportálhatja excelbe.

Időpontmódosítás

Szűrőcsomagban foglalt időpontok közül egy időpont módosítását az Áttekintő naptárban lehet megtenni. A páciens szűrőcsomagon belül foglalt bármelyik időpontjára kattintva, a foglalás részleteinél kattintson a Csomag módosítása gombra. Adott páciens szűrőcsomagon belüli vizsgálatait látja csak színesen, az áttekintő felett a vizsgálatok felsorolásával, időpontjaival. Kattintson a módosítani kívánt időpontra, majd a Módosítás gombra.

Szűrőcsomagra foglalás törlése

A teljes szűrőcsomag foglalás törlése az Aktuális foglalások menüben érhető el a Csomag lemondása gombra kattintva. Ebben az esetben a csomagban foglalt minden vizsgálatot törli a rendszer.

Szűrőcsomagon belül egy vizsgálat lemondása az Aktuális foglalásokból és az Áttekintő naptárból is törölhető.

Lépjen Velünk kapcsolatba!

Tartalom