fbpx

Excluderi

DESCRIERE GENERALĂ

Egy magán egészségügyi intézmény hatékony működéséhez elengedhetetlen a munkaerő megfelelő kezelése. A Medio-ban egyszerűen lehet kezelni a kizárások segítségével az orvosok szabadságainak és munkaidő-szüneteinek nyilvántartását, ezáltal csökkenteni az adminisztratív terheket.


Kizárások típusainak létrehozása

Miután a szabadságok, és egyéb szünetek sokféle formában jelenhetnek meg, így a Medio-ban szabadon létre lehet hozni ezekhez egyenként egy kizárási okot, amely-re hivatkozva lehet létrehozni a kizárásokat a jövőben.

Mindezt az Setări instituționale menüponton lehet megtenni.

Miután hozzáadtuk a kizárási okot, továbbra is lehet majd szerkeszteni, illetve bármikor lehet törölni is a rendszerből.

Kizárások működése

A kizárások egy külön menüpontban érhetőek el, ami a Orvosok -> Kizárások ponton található.

Ezen a felületen van lehetőség áttekinteni a meglévő kizárásokat, azokat adott esetben törölni, új kizárást létrehozni, illetve exportálni, hogy manuális formában is megtarthassa az intézmény azokat.

Új kizárás létrehozása

Egy új kizárás hozzáadásához, az „Új kizárás” gombra kattintva van lehetőség.

Ezek után lehet megadni a kizárás pontos adatait, amelyek a következőkből állnak:

  • Kizárás kezdete, és kizárás vége: mettől meddig tart a kizárás (érdemes pontos időpontokat megadni)
  • Kizárási ok: A korábban létrehozott kizárási okok közül lehet választani.
  • Comentariu
  • Orvosok: Mely orvosokhoz adja hozzá a kizárást. Amennyiben teljes szabadságra megy az intézmény akár minden orvost egy kizárás alá lehet rendelni.
  • Ismétlődés: Lehetőség van ismétlődő kizárásokat létrehozni, amelyek napi, heti, havi rendszerességgel ismétlődnek. (Előnyös lehet ebédszünet beiktatására).
  • Meddig ismétlődjön: Az ismétlődés meddig tartson dátum szerint.

Az alábbi példában szemléltetve van, hogy hogyan jelenik meg egy kizárás a valóságban:

Kizárás létrehozása:

Áttekintő naptárban a kizárás kezdetének időpontja:

IMPORTANT: A kizárás színe attól függ, hogy a kitárás okának létrehozásakor mit került kiválasztásra. Ez az intézmény beállításokban bármikor módosítható.

Kirárások szerkesztése, törlése, és exportálása

Az összes kizárást ahogy korábban említve volt a „Kizárások” menüponton lehet megtekinteni.

A kizárásokat bármikor lehet szerkeszteni a szerkesztés gombra kattintva:

Ugyanezen a felületen lehet törölni is ezeket. A törölni kívánt kizárások kiválasztása után (check-box kipipálása) a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva azok törlésre kerülnek.

Továbbá az exportálási lehetőség is adott amely az összes kizárást egy excel kiterjesztésű fájlban lementi. Ez a zöld „Exporálás” gomb lenyomásával érhető el.


AJUTOR

Dacă aveți întrebări cu privire la noua funcție, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de mai jos: Deschideți un formular pentru serviciul clienți

Contactați-ne!

Conținut

ro_RORomanian