premiumlogo

PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Együttműködést kötöttünk a Prémium Egészségpénztárral, így amennyiben a mi rendszerünket használja, úgy a pénztártagok azonnal tudnak Önhöz időpontot foglalni, ráadásul köszönhetően az átfogó rendszer integrációnak ezt az egészségpénztári számlájukról vagy közvetlenül meglévő biztosítási egyenlegükből tudják fizetni, mely jelentősen növeli a használatot.

A Prémium Egészségpénztár több mint 300.000 taggal rendelkezik, akik elérik ezt az opciót.​

002-doctor

HÁZIORVOSOK

Rendszerünket kiszerveztük alapellátó háziorvosoknak is, így az Ön engedélyét követően az ők is tudnak közvetlenül Önhöz időpontot foglalni. Mivel az alapellátó orvosok a betegirányítás egyik legfontosabb csomópontját jelentik, így jelentős forgalomterelési potenciált jelentenek. Az orvosokkal marketing együttműködést kötöttünk, így a közvetítési díjunkat velük megosztjuk.

Jelenleg országosan 250 háziorvos van a rendszerünkben, mely dinamikusan bővül.

004-journalist

MÉDIAPARTNEREK

Foglalási rendszerünk több média partnerünknél megjelenik, így Ön amellett, hogy ingyenesen szerepelhet nagy forgalmú tematikus oldalakon számíthat rá, hogy új páciensek is könnyen megtalálják.

Média partner portfóliónk is folyamatosan bővül. Jelenlegi partnerünk: ​WEBBeteg

medioicon

MEDIO FELHASZNÁLÓI

A Medio több mint 35.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik, akik szintén azonnal tudnak Önhöz foglalni. A felhasználókat folyamatosan tájékoztatjuk az újonnan csatlakozó partnerekről és szolgáltatókról, így Ön ingyenesen éri el őket. Ezt az opciót is azért biztosítjuk, hogy partnereinknek olyan szolgáltatást nyújtsunk, mely minél nagyobb értéket és megelégedettséget szolgál.

Amennyiben Ön is szeretne extra forgalma praxisába - Regisztráljon most és próbálja ki 30 napig ingyen a MEDIO rendszerét!