premiumlogo

PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

Együttműködést kötöttünk a Prémium Egészségpénztárral, így amennyiben a mi rendszerünket használja, úgy a pénztártagok azonnal tudnak Önhöz időpontot foglalni, ráadásul köszönhetően az átfogó rendszer integrációnak ezt az egészségpénztári számlájukról vagy közvetlenül meglévő biztosítási egyenlegükből tudják fizetni, mely jelentősen növeli a használatot.

A Prémium Egészségpénztár több mint 300.000 taggal rendelkezik, akik elérik ezt az opciót.​

002-doctor

HÁZIORVOSOK

Rendszerünket kiszerveztük alapellátó háziorvosoknak is, így az Ön engedélyét követően az ők is tudnak közvetlenül Önhöz időpontot foglalni. Mivel az alapellátó orvosok a betegirányítás egyik legfontosabb csomópontját jelentik, így jelentős forgalomterelési potenciált jelentenek. Az orvosokkal marketing együttműködést kötöttünk, így a közvetítési díjunkat velük megosztjuk.

Jelenleg országosan 250 háziorvos van a rendszerünkben, mely dinamikusan bővül.

004-journalist

MÉDIAPARTNEREK

Foglalási rendszerünk több média partnerünknél megjelenik, így Ön amellett, hogy ingyenesen szerepelhet nagy forgalmú tematikus oldalakon számíthat rá, hogy új páciensek is könnyen megtalálják.

Média partner portfóliónk is folyamatosan bővül. Jelenlegi partnerünk: ​WEBBeteg

call-center

ELLÁTÁSSZERVEZŐK INTEGRÁLÁSA

A rendszerbe integráltuk Magyarország 4 legnagyobb ellátásszervezőjét is, így fejlesztési idő és költség nélkül tud Önhöz időpontot foglalni a Teladoc, a Europ Assistance, a Prémium Ellátásszervező és az Union Érted is.