Tekintse át, hogyan működik!

Így lesz Önnek napokon belül saját időpontfoglaló rendszere, telepítés és fejlesztés nélkül.

Regisztráció
Első lépésként Önnek nincs más teendője, mint pár kattintással elvégezni a díjmentes regisztrációt. A regisztráció és az ÁSZF elfogadása nem jár semmilyen kötelezettséggel, Ön mindig csak akkor fizet, ha használja a rendszert, ráadásul az első hónapban a használat is ingyenes.
Beállítás - Testreszabás
A regisztrációt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, segítenek beállítani a rendszert és igénye esetén hozzákapcsolják jelenleg is használt medikai rendszeréhez. Kollégáink bemutatják a rendszer működését, de a későbbiekben is bármikor kérhet azonnali segítséget.
Közzététel
Gratulálunk, elkészült az időpontfoglaló és telemedicina rendszere! Utolsó lépésként ki kell helyeznie a kapott foglalási linket saját weboldalára és megosztani pácienseivel. Amennyiben szükségességét érzi, ebben is segítünk Önnek.
Forgalomterelés
Önnek csak pácienseire kell koncentrálnia, mi pedig elérhetővé tesszük az Összes partnerünk foglalási felületén és jelezzük saját felhasználóinknak, hogy Önhöz is foglalhatnak időpontot és/vagy videó konzultációt.

Regisztráljon most díjmentesen és kezdje el használni a MEDIO időpontfoglaló- és telemedicina rendszerét, akár napokon belül.